26
okt

Keuze voor mooiste job

 

Op maandag 21 november leg ik in de Antwerpse gemeenteraad de eed af als schepen voor cultuur, economie, stads- en buurtonderhoud, patrimonium en erediensten.

Ik zal in het Vlaams parlement blijven zetelen tot het einde van dit parlementair jaar. Ik doe dat uit respect voor de Antwerpenaren die mij in 2014 hun stem en hun vertrouwen hebben gegeven, en ik doe dat ook om het vele wetgevende werk dat nog op de planken ligt, zoals het Erfgoeddecreet en het decreet over sociaal-cultureel werk, in schoonheid af te ronden.

Ik zal op 11 juli 2017 mijn ambt als Vlaams parlementslid overdragen aan Orry Van de Wauwer, een van de vele jonge, aanstormende talenten binnen CD&V Antwerpen. “Ik ben Caroline dankbaar voor de kans die ik krijg. Ik zal met veel enthousiasme haar mandaat in juli 2017 overnemen en de stem van Antwerpen in het Vlaams parlement laten weerklinken. Samen zullen we het gezicht zijn van de verjonging en de vernieuwing van CD&V in de stad Antwerpen,” zegt Orry Van de Wauwer.

Samen vooruit voor Antwerpen: daar wil ik als schepen voor cultuur, economie, stads- en buurtonderhoud, patrimonium en erediensten voluit voor gaan, nu én na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. CD&V Antwerpen bouwt aan een frisse, nieuwe ploeg die werk wil maken van economische groei mét sociale vooruitgang, ook in de grootste en boeiendste stad van Vlaanderen – en dat goed bestuur wil ik als schepen mee trekken, vandaag en in de toekomst.

Het interview dat ik hierover aan ATV gaf kan je hier herbekijken: http://atv.be/nieuws/video-cultuurschepen-is-een-van-de-mooiste-jobs-die-je-kan-doen-36048

Categorie: 
Tags: 

Volg mij ook via

Volg mij op Flickr

Nieuwsbrief