Over mij

Gemeenteraadslid in Antwerpen.

Voormalig schepen voor cultuur, economie, stads- en buurtonderhoud, partrimonium en erediensten van de schoonste stad van het land - contente Hobokenaar en bovenal fiere mama.

“Antwerpen, dat is mijn stad en die van meer dan 500 000 mensen van 170 nationaliteiten. Iedereen moet zich hier thuis kunnen voelen. Daarom is het belangrijk dat we bouwen aan een leefbare en betaalbare plek voor iedere Antwerpenaar. Ook zorgen we in onze stad voor aangename en propere buurten waar mensen elkaar ontmoeten en waar groen en cultuur steeds dichtbij zijn. We steken de handen uit de mouwen en bouwen aan een stad waar we trots op zijn.

Want de mens maakt de stad. maar de stad maakt ook de mens.

Mijn ambities voor onze stad zijn:

  • een leefbare en betaalbare thuis voor alle Antwerpenaren

  • kleine en grote groene zones in alle districten

  • ruimte voor cultuur op verwachte en onverwachte plekken

caroline_campagne

Caroline Bastiaens werd geboren in 1976 in Hasselt en studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Na haar studies bleef ze in Antwerpen plakken. 

Vervolgens ging ze aan de slag als politiek medewerker bij CD&V en daar nam ze meerdere functies op.

Ze was onder meer kabinetschef voor Antwerps schepen van de Haven Marc van Peel.

Van 2012 tot 2016 zetelde ze in het Vlaams Parlement en was ze ook gemeenteraadslid in Antwerpen, waar ze ook fractieleider was.

In november 2016 volgde ze partijgenoot Philip Heylen op als schepen van Cultuur, Economie, Stads- en buurtonderhoud, Patrimonium en Erediensten in Antwerpen. Momenteel zetels ze als gemeenteraadslid voor CD&V Antwerpen. Ze is een trots Antwerpenaar en haar thuis is in Hoboken, waar ze woont met haar man Kristof en zoontje Mathis.